Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Јавен повик за ждребување за определување на редоследот за истакнување на изборни плакати без надоместок

Општина Виница ги известува организаторите на изборната кампања, кои имат потврдена листа на кандидати од Државната изборна комисија за избор на Претседател на Република Македонија и за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија, дека согласно одлуката на Советот на Општина Виница за утврдувања на места за истакнување на изборни плакати без надоместок на подрачјето на градот Виница број 09-503 од 30.06.2020 година, на ден 04.04.2024 година со почеток во 12:00 часот во просториите на Градоначалникот на Општина Виница, општинската администрација ќе изврши ждребување за определувење на редоследот за истакнување на изборни плакати без надоместок.

Превземи:
јавен повик.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk