Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Тодорови трки 2024

Горди и радосни сме за големата масовност, полните трибини покажаа дека традицијата продолжува и културното наследство се негува и афирмира.
Овие настани, овие манифестации, се доказ дека традиционалните обичаи се оние кои најмногу допираат до народот, ја будат колективната свест, го креваат заедничкиот дух!
Континуитетот на „Тодоровите трки“ се одржува!
Благодарност до сите спонзори на оваа манифестација која е под покровителство на Општина Виница!
Спонзори:
Мак Прогрес,Ирибов МК, Евровин, Партнер, Еврометал, Рото М, Шипад стил, Адвокат Кристина, Палмисано, Макарон, Авто школа „Стефан“, Пекара „Александра“, „Јуроп 92“, Авто Бели Облешево, Слива шпед, Авто делови Дариус, Мебел – ВИ, Метак транс, Рибен ресторан „Мост“, Дади компани, ЈП „Кале“ Блатец, Ауто Кинг, Вин Сат Кабел, Свеан Инвест, ТП-Та-бла, Бутик „Бамбини“, Бутик„ Ексклузив“, Ресторан „Кај Аце“, Бутик „Бамби визија“, Бутик „Екстрим тач“, Бутик „Спаркал“, Бутик „Мацо“, Бутик „Бела Дона“, Пиљара „Бона фреш“, Бутик „Ричи интимо“, Пиљара „Чичо Тошо“, Бутик „Хепу кидс“, Бутик „Бисера“, Парфимерија „Скала“, Месара „Голди“, Книжара „Кутлеш“, Бурекчилница „Три бисера“, Бутик „Пинк фор кидс“, Ќебапчилница „Центар“, „Метал- пром“, Аптека „Арка“, Прехрамбена продавница „Окце“, „Антида- покс“, Месара „Малин“, Пицерија „Рома“, „Том- трејд“, Ресторан „Александар парк“, Кафе „Гала“, Ресторан „Галија“, Ресторан „Марокана“, Кафе бар „Булеварт“, „Левел-2“, Декорациска куќа „Кристина“, Казино „Магнум“, Пицерија „Чили“, Леблебиџилница „Слога“, Козметички салон „Симпли дивајн“, Продавница за авто делови „Мадис“, Продавница за авто делови „Сани кар“, Ресторан „Рустикана“, Птодавница за бела техника „Бага пром“, Продавница за спортска опрема „Спорт гараж“, Цвеќара „Бонсаи“, Пекара „Фри- пек“, „Блек Бело“, „Флорис“ Кочани, Половни авто делови „Аутоструја“ Виница, “Денак Трејд”, Габи А1 и “Ликеј”.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk