Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Градоначалникот Миле Петков присуствуваше на првиот училиштен ден во новата учебна година, на свеченоста за пречек на првачињата во ОУ „Славчо Стојменски“. На сите ученици во четирите основни училиште во општина Виница, како и на средношколиците во СОУ „Ванчо Прке“, сите наставници и професори им посака успешна учебна година, многу здравје, успех, знаења и позитивни резултати.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk