Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Рожденство Христово- Божиќ

Во пресрет на големиот Христијански празник Рожденство Христово- Божиќ, градоначалникот на општина Виница Миле Петков подели социјални пакети на семејства на кои им е потребна ваква помош. Оваа акција во целост е спроведена од Општина Виница. Пакетите се наменети за семејствата кои од било која објективна причина не се во можност самостојно да ги набават продуктите потребни за достоинствено дочекување на Бадниковата вечер и Божиќ.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk