Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Јана Митева го освои третото место на Светскиот кикбокс куп

Од 14 до 18 Јуни во Будимпешта -Унгарија се одржа Светскиот кикбокс куп на кои што учество зедоа 46 репрезентации и 3113 натпреварувачи од цел свет. Јана Митева од Кикбокс Лидер-Виница настапи за Македонската кикбокс репрезентација и го освои третото место бронзен медал. Честитки за Јана и за Кикбокс Лидер-Виница.
Jana Miteva👊👊👊за Македонија, за Виница.

 
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk