Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Крајот на учебната година во ОУ Славчо Стојменски

ОУ „Славчо Стојменски“ Виница, како години наназад така и оваа година крајот на учебната година го одбележа со доделување на награди, пофалници, благодарници и плакети за постигнатите успеси на учениците и нивните ментори. Директорот на училиштето Горан Иванов горд на своите ученици и наставници, не ги штедеше пофалните зборови, им ги врачи наградите на сите во чест на благодарност за промовирањето на училиштето и Општина Виница, и им порача гордо да чекорат по патот на уште поголеми успеси. За првенец на генерацијата 2022/2023 од ОУ „Славчо Стојменски“ е прогласена Јана Ефтимова.

ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ !!!

 
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk