Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Убава си Македонијо

Под мотото „Убава си Македонијо“, во ПУ „Славчо Стојменски“ с.Лески , вчера се одржа завршна приредба. Разиграните детски гласови заедно со боите на Македонија го красеа училишниот хол. Честитки до учениците и наставниците од ова училиште, кои не се штеделе при подготовките, вака да го одбележат крајот на оваа учебна година, и на ваков начин покажаа што значи и како се сака татковината.

Убава си МАКЕДОНИЈО,
со учениците наши,
НАЈУБАВА!

 
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk