Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Концерт под менторство на Славко Ѓорѓиев

Фоајето на Домот на култура „Тошо Арсов“-Виница, вчера вечер беше исполнет со прекрасни музички ритми кои доаѓаа од ученицит од школата за гитара под менторство на наставникот Славко Ѓорѓиев. Учениците приредија концерт за уживање така што пред присутните се претставија со свои интерпретации.

 
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk