Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Здружението на пензионер го честитаат големиот христијански празник Велигден

Како дел од програмата за работа на Здружението на пензионер од Општина Виница, претседателката на Здружението Павлина Ангеловска и претседателката на Активот на жените пензионери Геновева Ристова, денес посетија тројца од најстарите пензионери во Општина Виница.

Посетата беше со цел да им го честитаат големиот христијански празник Велигден. Со скромни подароци и јајце во рака им го честитаа празникот и од срце си разменија Христос Воскресна Навистина Воскресна. Да се посвети некому внимание е миг, но за оној на кого се посветува значи навистина многу, значи дека уште некој се сетил на нив.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk