Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Ифтарска вечер

Во пресрет на Рамазан и по повод Меѓународниот ден на Ромите под покровителство на Општина Виница беше организирано Ифтарска вечер.

Оваа вечер се организира во духот на меѓусебно разбирање, почитување, толеранција и соживот. На сите припадници на исламската вероисповед ви посакуваме лесни рамазански денови, нека Господ го прифаќа овој ваш пост и сите нека ве наградува вас и вашите најблиски со здравје, мир и успех на секое поле.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk