Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Прв училишен час

Градоначалникот Миле Петков присуствуваше на првиот училиштен ден во новата учебна година, на свеченоста за пречек на првачињата во ОУ „Славчо Стојменски“. На сите ученици во четирите основни училиште во општина Виница, како и на средношколиците во СОУ „Ванчо Прке“, сите наставници и професори им посака успешна учебна година, многу здравје, успех, знаења и позитивни резултати.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk