Сите вести

Отчет за 100 дена Градоначалник

Hits: 879

Почитувани сограѓани,
Ова е само почеток, ова се само 100 дена од четирите години кои ми ги доверивте да ја водам општина Виница и да ги исполнам ветувањата кои Ви ги дадов.
Периодот што следи ќе работиме на урбанизацијата, на подобрување на патната инфраструктура, подобрување на условите за работа на училиштата, на енергетска ефикасност и животната средина.
Силно ќе работиме сето тоа што го ветивме во целост да ги реализираме. Заеднички да остваруваме победи, сите заедно да создаваме нова иднина!