Сите вести

Снежно невреме

Hits: 549

Паднати дрвја, одрони, затворен пат, оштетени и уништени автомобили е она што денес на лице место го видов на две локации во градот и една во с.Градец.

Службите на општина Виница и ЈП Солидарност веднаш пристапија кон санирање на последиците од студеното време деновиве проследено со дожд и снег од денеска.
Дополнително општина Виница ќе помогне финансиски во рамки на можностите на оние граѓани кои претрпеа посериозни штети.