Сите вести

Изградба на улица во населба Градец

Hits: 494

Денес започнаа градежните активности на улица во населба Градец во должина од 541 м. Вредноста на овој инфраструктурен проект изнесува 3 000 000 денари, средствата се во целост обезбедени од буџетот на Општина Виница.