Сите вести

Увид на наследените тековни градежни активности

Hits: 307

Градоначалникот Миле Петков денеска изврши увид на наследените тековни градежни активности и започнатите проекти на повеќе локации во Општина Виница. Се запозна со ситуацијата во која се наоѓаат, процесот низ кој минуваат, проблемите со кои се соочуваат и роковите кои мора да се запазат.