Сите вести

Увид на работата на Филтер станицата во Општина Виница

Hits: 411

Денес заедно со В.Д. директор на ЈП „Солидарност“ – Ѓорче Николов извршив увид на работата на Филтер станицата во Општина Виница, односно на фабриката за преработка на вода, како и на градежните активности за проширување на нејзиниот капацитет.