Сите вести

Регулација на коритото на Градечка река

Hits: 472

Денес завршуваат градежните активности на Градечка река, во иднина планираме продолжување на регулација на коритото на истата.
Овие денови градежните активности ќе се префрлат на улиците Кирил и Методиј и Никола Карев кои ќе се асфалтираат, воедно и ќе се санираат ударните дупки во градот и населените места.