Сите вести

Програма за Фестивалот ИН ВИНИЦА ВЕРИТАС

Hits: 2865

На 14 октомври започнува фестивалот на хуморот „Ин Виница веритас“. Во продолжение прочитајте ја програмата на фестивалот.

14 октомври (понеделник)
19.30 ч. Свечено отварање на фестивалот. Отварање на изложба на карикатури од овогодишниот конкурс
20.00 ч. “За македонските шлагери“ – Весна Бејби Петрушевска

15 октомври (вторник)
9.00-11.00ч. Работилница за карикатура
20.00 ч. Театарска претстава: Л'жецот – Народно читалиште П.Славејков, Трјавна, Р. Бугарија

16 октомври (среда)
09-11 ч. Работилница за карикатура
20.00 ч. Театарска претстава: “Пукла брука“, гостување на театар од Белград – Србија

17 октомври (четврток)
20.00 ч. Театарска претстава : “Ноќите во бел сатен“ – Ј.Х..Џинот – Велес

18 октомври (петок)
21.00 ч. Stand up, Сашко Коцев