Сите соопштенија

Соопштение

Hits: 1836

Општина Виница на ден 20.09.2013 година ( петок ) со почеток во 11.00 часот, за првпат организира ФОРУМ ЗА ВОДИ на кој граѓаните ќе можат директно да се вклучат во давањето на идеи и препораки за решавање на приоритетен проблем кој се однесува на водите во општината. Форумот ќе се оддржи во просториите на Домот на културата “Тошо Арсов“ – Виница.