Огласи и објави

Интерен оглас број 01/2020

Hits: 516

Интерен оглас за пополнување на работно место со унапредување. Општина Виница објавува интерен оглас за унапредување на 1 (еден) извршител. За подетални информации погледнете го огласот овде овде.
Образец за пријава по интерен оглас на Општина Виница.