Огласи и објави

Интерен оглас број 03/2019

Hits: 788

За пополнување на работно место со унапредување. Општина Виница објавува Интерен оглас за унапредување на 1 (еден) извршител. За подетални информации преземете го огласот.
Образец за пријава.